ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ MONDO - P.V.C. CERAMIFLEX

Αρχικός ή Περιοδικός Καθαρισμός

Ο Αρχικός και περιοδικός καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται χρησιμοποιώντας ένα ουδέτερο, απολιπαντικό καθαριστικό όπως το DN 10 Mondo. Αν επιπλέον προστασία και πιο γυαλιστερή επιφάνεια είναι επιθυμητή, η Mondo συστήνει ελαφριά εφαρμογή μιας μεταλλικής αυτογυάλιστης παρκετίνης όπως η PE 24 ή παρόμοια αφού το δάπεδο έχει καθαριστεί με προσοχή, έχει ξεπλυθεί και έχει στεγνώσει.
Η παρκετίνη θα εξασφαλίσει ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα πάνω σε όλη την επιφάνεια (και τις ενώσεις) το οποίο (στρώμα) είναι ανθεκτικό ειδικά στην φθορά και την επικάθηση της βρωμιάς. Η διαδικασία επίστρωσης της παρκετίνης μπορεί να επαναληφθεί κατά διαστήματα χρησιμοποιώντας ένα αφαιρετικό παρκετίνης όπως το DD 25 Mondo και στην συνέχεια ακολουθώντας την προηγούμενη διαδικασία (επίστρωσης)

Καθημερινός Καθαρισμός
Ο Καθημερινός καθαρισμός πρέπει να γίνεται με ένα ουδέτερο απορρυπαντικό όπως το DN 10 Mondo (το οποίο δεν καταστρέφει το PE 24 γαλάκτωμα) και στην συνέχεια ξέπλυμα και στέγνωμα. Προϊόντα καθαρισμού – συντήρησης όπως το LI 23 Mondo μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αυτά καθαρίζουν δάπεδα που δεν είναι ιδιαίτερα βρώμικα, αφήνοντας μια γυαλιστερή επιφάνεια με ένα μόνο στρώμα. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δάπεδα χωρίς παρκετίνη αλλά και σε δάπεδα με PE 24 γαλάκτωμα. Οι οδηγίες χρήσης δίνονται σε κάθε πακέτο.

Εξοπλισμός
Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τον τύπο της τοποθέτησης και την περιοχή που έχει καλυφθεί. Όσο μεγαλύτερη είναι η έκταση του δαπέδου, είναι πιο ενδεδειγμένο να χρησιμοποιήσετε μηχανή όπως μονού δίσκου με μέτριας σκληρότητας δίσκο (τσόχα) μαζί με μηχανή απορρόφησης υγρών, ή μηχανή πλύσης – στέγνωσης με δίσκο (τσόχα) μέτριας σκληρότητας.
Μικροί χώροι μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας αξεσουάρ όπως βούρτσες και σφουγγαρίστρες. Η χρήση υψηλόστροφων μηχανών (πάνω από 900 r.p.m) μονού δίσκου ή μηχανές ατμού δεν συστήνονται.