Ενημερωτικό Έντυπο Επαγγελματικού Καθαρισμού-Cleaning.gr

Ενημερωτικό Έντυπο Επαγγελματικού Καθαρισμού-Cleaning.gr
  • Ποιοι είμαστε
    Το ενημερωτικό έντυπο Cleaning.grπου κυκλοφορεί από τις αρχές του 2011, αποτελεί την υλοποίηση μιας υπόσχεσης που δώσαμε καταρχήν στον εαυτό μας αλλά και σε συναδέλφους, προμηθευτές, πελάτες, εξωτερικούς συνεργάτες με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές επαγγελματικές πεποιθήσεις και μερικές φορές και κοινή επαγγελματική ηθική. Υποσχεθήκαμε λοιπόν κάποια στιγμή να γράψουμε για αυτά που μας ενοχλούν, για αυτά που ξέρουμε ότι είναι παράνομα αλλά και για αυτά που επί χρόνια συναντάμε στην καθημερινή μας επαγγελματική καριέρα και υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Είναι αυτά για τα οποία συζητάμε συνεχώς αλλά λέμε ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε. Επειδή αυτή η στάση μάλλον μας έγινε συνήθεια με τα χρόνια, νιώσαμε ότι άρχισε να επηρεάζει και την υπόλοιπη ζωή μας. Ενώ λοιπόν αυτή η στάση έδινε άλλοθι σε κάθε είδους «επιστήμονες» του επαγγελματικού καθαρισμού και σε συνδυασμό με την απουσία του κράτους ως φορέα ελέγχου και ρυθμιστή της αγοράς, η προχειρότητα επικράτησε, η υπερβολή έγινε κοινή λογική και η αγορά του ελληνικού επαγγελματικού καθαρισμού έχασε την ταυτότητά της, αν είχε ποτέ.

Στο Cleaning.gr θα βρείτε τις τεκμηριωμένες απόψεις ανθρώπων του επαγγελματικού καθαρισμού, συμβούλων επιχειρήσεων, φορέων πιστοποίησης, φορέων εκπαίδευσης και δημόσιων οργανισμών, επιστημόνων, εκπροσώπων ινστιτούτων και φορέων του επαγγελματικού καθαρισμού και πολλών άλλων.
Είναι σημαντικό στην προσπάθειά μας αυτή να γνωρίζουμε τις απόψεις των ανθρώπων του επαγγελματικού καθαρισμού. Στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας, τις προτάσεις σας και τις ενστάσεις σας στο [email protected]

 

  • Στόχος του Cleaning.gr

Ο επαγγελματικός καθαρισμός αποτελεί μια δραστηριότητα με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο αλλά ταυτόχρονα μεγάλη απαξίωση και ελλιπή οργάνωση. Αν και απασχολεί δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, δεν έχει μέχρι σήμερα την κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση που θα έπρεπε.

Στόχος του εντύπου Cleaning.gr αλλά και της ιστοσελίδας www.cleaning.gr  που το διαχειρίζεται, είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και η καταξίωση και κοινωνική αναγνώριση του επαγγελματικού καθαρισμού. Έχοντας ως σλόγκαν την πιο πάνω φράση, μέσα από την έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση, ελπίζουμε το έντυπό μας να συνεχίσει να αποτελεί το έγκυρο μέσο την επικοινωνίας του επαγγελματικού καθαρισμού.

 

  • Προφίλ Παραληπτών Cleaning.gr

Το έντυπο Cleaning.grαποστέλλεται δωρεάν σε 4000-5000 παραλήπτες κάθε τρείς μήνες.

Σταθεροί παραλήπτες
 εταιρίες καθαρισμού
 ταπητοκαθαριστήρια
 επιτόπου καθαρισμοί
 έμποροι, εισαγωγείς και βιομηχανίες ειδών καθαρισμού
 καθαρισμοί αυτοκινήτων

Παραλήπτες ανάλογα με τη θεματολογία και την πολιτική προώθησης
 ξενοδοχεία
 νοσοκομεία και φορείς υγείας
 φαρμακοβιομηχανίες
 τεχνικές εταιρίες
 έμποροι χρωμάτων και πλαστικών
 διάφοροι παραλήπτες ( εφημερίδες, σωματεία, κ.α.)

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας μπορείτε να δείτε προηγούμενα τεύχη του cleaning.gr

Το Cleaning.gr κυκλοφορεί δωρεάν σε έντυπη μορφή και μπορείτε να το λαμβάνετε αν συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί ή στείλετε τα λεπτομερή στοιχεία σας στο [email protected] ή στο φαξ 2106752965.

Καταχωρίστε εδώ τα στοιχεία σας

email :


Τηλέφωνο :


Όνομα εταιρίας :


Διεύθυνση :