Μικρές Αγγελίες

Μικρές Αγγελίες

Στο Cleaning.gr έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε τις μικρές σας αγγελίες για να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε εξοπλισμό καθαρισμού, να αναζητήσετε υπεργολάβους σε όλη την Ελλάδα ή να προσφέρετε υπηρεσίες φασόν. Η υπηρεσία αυτή έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού, με σκοπό να εξοικονομήσει μεγάλα ποσά από μεταχειρισμένο εξοπλισμό ή από ενοικίαση και να προωθήσει τις συνεργασίες μεταξύ εταιριών, μέσω υπεργολάβων καθαρισμού ή υπηρεσιών φασόν.
Είναι συνηθισμένο περιστατικό κυρίως μετά από την απώλεια κάποιου μεγάλου έργου καθαρισμού, ο εξοπλισμός που μπορεί να είναι σχεδόν καινούργιος, να παραμένει σε αποθήκες προσθέτοντας κόστος στην απόσβεσή του, ενώ θα μπορούσε να πουληθεί σε ανταγωνιστική τιμή, με όφελος για τον πωλητή και τον αγοραστή.
Μέσω του Cleaning.gr θα μπορέσετε να ενημερώσετε του συναδέλφους σας για την πώληση μεταχειρισμένων μηχανών και εξοπλισμού καθαριότητας που μπορεί να μην ξαναχρησιμοποιήσετε ποτέ.
Η αγγελία σας θα φτάσει σε ένα επιλεγμένο πελατολόγιο με πάνω από 4500 παραληπτών, που ελέγχονται και ανανεώνονται πριν την αποστολή κάθε τεύχους.

Αν επιθυμείτε η αγγελία σας να προβληθεί και στο επόμενο τεύχος του Cleaning.gr ,  που αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε όλη την Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106777066.

Καταχωρήστε πιο κάτω δωρεάν την μικρή σας  αγγελία στην ανάλογη κατηγορία.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να δημοσιευτεί η αγγελία σας

Όνομα :


Τηλέφωνο :


Όνομα εταιρίας :


Κέιμενο αγγελίας :